Miképpen érhetjük el, hogy a nő szívét könnyedén meghódítsuk?
Hódítás vagy vonzalom?

 

A két legfontosabb elmélet amit el kell ismernünk az a kiválasztottság, és az irányítás elmélete. Ha elmész egy szórakozó helyre, kik azok a férfiak akikre a legjobban figyelnek a nők?

Akik a leggazdagabbak? NEM Bár tény hogy generál vonzalmat a hatalmas anyagi jövedelem.

Arra figyelnek talán a legjobban aki a fantasztikusan néz ki? NEM bár tény, hogy a külső is egy fontos szempont.

A nők oda figyelnek a legjobban, ahol a leginkább "zajlik az élet". Ha te egy társaság középpontja vagy és láthatóan mindenki a te figyelmedből akar elnyerni egy kis darabot, akkor te szociálisan vonzó férfinak fogsz számítani.

Mindannyian ismerünk olyan történeteket ahol a futballcsapat kapitánya szerezte meg a suli legjobb nőjét, vagy a helyi disco DJ-je szedte fel a legjobb csajt, vagy az a srác jött össze a baráti kör legszebb nőjével, aki az összejöveteleket szervezte.

Ezekben a férfiakban van egy közös vonás. Nem az, hogy szüntelenül meg akarják hódítani a nőket, és nem is az, hogy éjt nappallá téve csajoznának. Ami megkülönbözteti őket a többi férfitól, az a falkának az irányítása.

Rájuk irányul a figyelem.

Nem húzódnak be csöndben egy sarokba arra várva, hogy álmai nője, majd odasétál hozzá, és egymásba szeretnek. Ilyen csupán a filmekben van, amiről pontosan tudjuk, hogy nem működik, bár sokan titkon nagyon vagynak rá.

Ahol ők vannak ott mindig történik valami. Határozottan lépnek fel, és éppen ezért a csoport töbi tagja, nem fogja megkérdezni az ő hatalmukat. Te is tudod, hogy baráti körön "tehát szociális körön" belül a legkönnyebb ismerkedni. A legtöbb férfi a barátnőjével, az iskolában, munkahelyen, házibulikon jön össze. Ezeken a helyeken ugyanis sokkal komfortosabban tudsz mozogni, és dominánsabbnak fogsz éppen ezálltal tűnni.

Tehát amint már megbeszéltük az első fontos dolog, a csoport irányítása. Amint látod ez egy nagyon fonos képesség a hódítás tárházából. Légy iránytó és a csajozás, vagy barátnőszerzés, sokkal könnyebben fog számodra menni.

A második ami talán még ennél is fontosab, a kiválasztottság érzetének keltése.

Képzelj el két esetet.

A esetben telljesen egyedül mész le egy szórakozóhelyre, látszik, hogy megányos vagy, és unatkozol.

B esetben 4-5 lánybarátodal mész le, akikkel ugratjátok egymást, szórakoztok, és piszkálódtok. Mindenki látni fogja, hogy jól érzed magadat, és benne vagy az élet forgatagában.

Melyik esetben fogsz vonzóbb férfinak tűnni a többi nő szemében?

Még szép, hogy a második.

Tehát a tehendőd, az, hogy ha most nehezen megy a barátnőszerzés, és a hódítás, akkor egyenlőre csak barátkozz össze a lányokkal. Nem kell azonnal járnod velük, és nem kell felszedned őket. Csak érd el, hogy elmenjetek együtt szórakozni, bulizni, rendezvényekre, stb... Ha a többi nő látja, hogy veled vannak a lányok, még ha nem is jársz velük, beindul benne az ösztön, amely arra hajtja, hogy a kiválasztott férfinak a közelében legyen.

Most már tudod, hogy ha sok nő vesz körül ( lehetnek azok akár lánybarátok is, sőt ha van hugod, vagy nővéred, ők is megteszik) és egy csoporton belül te tűnsz irányító személynek akkor az a többi nő számára sokkal vonzóbbá tesz.

 

Ha még többet szeretnél elsajátítani a hódítás titkaiból akkor a legjobb helyen jársz. Te is lehetsz vonzó és siekres férfi.

Itt birtkába juthatsz a hódítás telljes tárházához. KATTINTS IDE

Címkék: kapcsolat nők csajok randi hódítás csjozás

süti beállítások módosítása