Hódítás: Avagy, hogyan hódítsuk meg a gyengébbik nemet?

 

Az első és a legfontosabb dolog amit meg kell értened, hogy nem fogok számodra semmilyen varázspirulát felkínálni. Nincsenek szuper szövegek, és nincsenek olyan tablettáim, amiket bevéve fantasztikus vonzerőre, dagadó izmokra, vagy gyönyörű külsőre tehetsz szert. Ezek a dolgok sajnálatos mód nem léteznek.

Azt a tudást amit most meg fogok osztani veled, én több mint 7 év alatt sajátítottam el, és csak és kizárólag azokat a "recepteket" fogom veled megosztani amik nekem beváltak, hogy neked már ne kelljen kisérletezned.

Kezdjünk is akkor bele!

 

Az első és legfontosabb dolog amit meg kell értened, hogy a nők miért vonzódnak inkább a rossz fiúkhoz, mint a kedves és aranyos pasikhoz?

Ha megkérdezel egy nőt, hogy milyen férfira vágyik, akkor mit szoktak modani?

Kedves, aranyos, intelligens, jó fej. (És természetesen az összes hétköznapi férfi így viselkedik.) Ami közös ezekben a férfiakban az, hogy ők már többnyire elég hosszú ideje egyedülállóak!

Mégis miért van ez, ha a nők pont őket keresik?

A tipikus "jó fiú" azonnal el akarja hallmozni a lányt kellemes dolgokkal. Itt most nem feltétlenül, csak bonbonra, rózsára, ajándékokra, és egyebekre gondolok, hanem érzelmekre is.

Azonnal meg akarja neki mutatni, hogy mennyire jól érzi magát vele, és, hogy milyen sokat jelent neki. Azonnal kedveskedik neki, bókol, aranyos, és jó fej. Aztán a nő persze mégsem jön vele össze. Te pedig majd azt kérdezed magadban, hogy: MIÉRT? Miért ilyen nehéz a Hódítás

Hiszen te pontosan úgy viselkedtél, ahogyan azt a lányok szeretik.

És akkor milyen férfival jön össze a nő?

Egy igazi machoval, aki a legkevésbé sem kedves, nem bókol, nem halmozza el a nőt ajándékokkal.

Természetesen a nőknek is szükségük van bonbonokra, rózsákra, érzelmekre és egyebekre, de nem mindegy, hogy ezt: hogyan, és mikor adod át nekik?

A nő az ismerkedés elején nem vágyik a férfitól komoly érzelmekre!

Olyan férfira vágynak aki érzelmileg fügetlen és képes irányítani és kordában tartani a saját életét.

A hódítás mindezek ellenére könnyen végrehajtható. Bár a nő a kezdetektől fogva arra törekszik, hogy a férfit úgymond "betörje", ha sikerül neki 2 fajta élményt él át.

A tudatos része sikert, az ösztönös része pedig kudarcot. Örül ugyan neki, hogy sikerült győzedelmeskedni a férfi felett, de az ösztönös része szomorú is, hiszen egy olyan embert akit ő képes irányítani, nem tud tisztelni. Akit pedig nem tud tisztelni azt szeretni sem tudja.

Innen ered a mondás: A nő nem szereti a kiscicákat, csak az oroszlánokat. Az oroszlánokból viszont megpróbál kiscicát faragni. Ha az oroszlánból pedig kiscica lesz... nos... a nő nem szereti a kiscicákat, ezért keres egy oroszlánt!

Egyszerűbben fogalmazva, ha azonnal kiszolgáltatod magadat érzelmileg, és a nő képes belőled még a kapcsolat előtt papucsot faragni akkor GAME OVER!

Ha szeretnéd megtudni hogyan is működik a Hódítás akkor az alábbi szövegre kattintva megtudhatod, hogyan is kell meghódítani az általad kiszemelt hölgyeményt.

Kattints IDE!

Hódítás tippek tudástára!

 

Címkék: nők tippek csajozás hódítás hódítási

süti beállítások módosítása